torsdag, december 10, 2015

Stadens ljus tänds

Det var söndagen 22 november och vi tittade runt i stan, åt gott, handlade på marknaden, t.ex. den där fina äppelskålen och sedan ställde vi oss bland många andra och så började nedräkningen och vips tändes alla juleljus, härligt!
Juligt och fint inne på pubarna och grönt ännu utanför, jag lånade en ulltröja av Anna för säkerhets skull när vi skulle vara ute på kvällsäventyr:-), Sunday dinner intogs, gott
En god kaffe att värma oss med inomhus behövdes sen efter att vi varit ute i kylan
Stadshuset

6 kommentarer:

  1. Blev ett fint kort på granen, inte det lättaste. Maten var hemskt god, gillade att man fick mos också.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anna, den var väldigt god. Hemlagat mos är toppen och att vi fick rostad potatis med. Ja tack svårt att ta foton ute då tyckte jag men granen kom med:-), var en väldigt trevlig kväll, tänk så mycket folk i alla åldrar och så lugnt och trivsamt. Och vilken tur att ha dig med som fattar allt om busshållplatser som är flyttade en sådan kväll:-), var inte lätt kunde man se för infödda Sheffieldbor:-)

      Radera
  2. Nan som har en himla snygg jultroja pa sej ocksa :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anna, den är både fin och kul, passar dig precis:-)

      Radera
  3. Ja, vad mysigt ni hade det. OCH vad god maten ni åt ser ut. MUMS!
    Älskar då julbelysningen tänds, en speciell dag!

    SvaraRadera
  4. Annika, ja en så fin dag och kväll. Jättegod mat var det. Och när julljusen tänds är något speciellt, alla barn som stod där med förväntan och gamla med:-), så fint! Och borgmästaren leder nedräkningen och håller ett litet tal, gillar sånt, att man gör saker och ting ordentligt och med respekt och känsla.

    SvaraRadera