torsdag, december 01, 2016

Vi ser James och Bob

Sticker snabbt ned till City och går på bio för att se A Streetcat Named Bob som nu har premiär, en fantastiskt film, böckerna har nog inte undgått någon och nu har verkligen en bra film spelats in om killen James liv och mötet han fick med Bob som förändrade så mycket för honom. Gripande film men också hoppfull och vi får alla en tankeställare igen att se dem mer som drabbas så hårt och alla bär på sin egen historia. På premiären i London bekantade sig prinsessan Kate med den riktiga Bob som deltog där med James. I filmen är det en väldigt duktig skådespelare som gör James´ roll och en lika duktig katt. Se den när den kommer hit!
Tittade runt lite i stan och här blommade det ännu så jag måste fota!

Lite gott te hann vi med också hos det fina rara paret Rileys, de som har vintage, trädgård, underbar mat och fika och är helt underbara själva, så trevligt där!

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Anna, det var det verkligen, så glad att du direkt bokade till den, en upplevelse att se och så viktig och lärorik!

      Radera
  2. Tack för tipset!
    Så mysigt med tedrickande och annat på härliga ställen. OCH du är så fin, Monica!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Annika, jag tror den kommit till er och haft premiär. Ja visst är det mysigt med te och lite gott till, vi får ta det hemma här nu och göra lite mysigt runt det, är lite svårt att hitta de bästa teerna, jag har lite krav där:-). Och tack Annika! Du är så rar!

      Radera