tisdag, december 15, 2015

En toppenkväll


Först var vi runt på stan, det var Black Friday men det struntade vi i, tittade på marknaden igen och åt gott. Hem, för snabbt byte av kläder och så in till City igen och City Hall denna gång och på konsert, ja det var alldeles alldeles underbart:
Pubarna har verkligen en hemtrevlig atmosfär
Kvällens outfit:-)
Vackra tak i City Hall, byggd på 30-talet, Sheffield har det största musiklivet i UK förutom London
Det var detta vi gick på, en tretimmarskonsert som var helt toppen, så kul och trevlig, jätteroligt att höra alla låtar och vilka proffsiga sångare och musiker, duktigare än när de var unga, väldigt fräscha och pigga pop-killar måste jag säga som åldrats med värdighet, ålder sisådär idag mellan 65-75 år:-), ja 75 år det är Chris Farlowe och jag blev imponerad av hans röst, otroligt bra var han och bra som ung också. Väldigt fin stämning och vi sjöng med, dansade lite och avslutade med Auld Lang Syne. Efteråt umgicks alla dessa artister med publiken, tog sig tid, pratade och var bara heltrevliga. De har en helårsturné nu jorden runt, kommer till Norge, Danmark,Tyskland, Belgien nära oss men tyvärr inte till Sverige. Far sedan till Australien och vidare. Vilken energi, helt otroliga, de var verkligen helt fantastiska. En upplevelse att vara med! Tack Anna som fixade biljetter i tid!

7 kommentarer:

  1. Tur att jag har sånt varierat musikintresse :) det var väldigt roligt! Ska gå igen! Fortfarande förvånad att du åt fish and chips :)

    SvaraRadera
  2. Anna, ja mycket bra att du kan så mycket och musicerar alltifrån klassiskt till detta:-), det var verkligen en toppenkväll, tänker på den varje dag om jag behöver tänka på något roligt:-). Fish and chips skulle det vara absolut, var väldigt frasig och god fisk, de kan sin sak hos er.

    SvaraRadera
  3. Jaha, så Black Friday är en grej i England också. Där ser man, ja...
    KUL med konserten, alltid roligt att se ngn man verkligen gillar! Kul att de minglade med er sen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Annika, ja Black Friday är stort här också. Konserten var otroligt bra och så trevligt allt. Vi går ju mycket i Sverige på musikaler, konserter, opera, baletter och mycket är fint men det är en annan stämning här i England, blir minnen för livet allt jag varit på, så otroligt fint och proffsigt och så att de bjuder på sig själva på ett annat sätt, är så omtänksamma om publiken, svårt att beskriva men väldigt fint är det. Och det är på topp alltid musikaliskt vilken genre det än är.

      Radera
  4. Och Anna, lilla kissekatt var väldigt intresserad när jag kollade i spegeln och gick runt och tittade, vi matchar snyggt:-), och intressant för då fattar hon att vi kommer hem igen, när jag tar resväskan förstår hon att det blir resa iväg och för hur lång tid? Läste om en katt igår som var likadan och helt fantastisk, också en katt från ett katthem.

    SvaraRadera
  5. Ja, väldigt söt och alert :)

    SvaraRadera
  6. Anna, instämmer, hon är ljuvlig er lilla kisse:-)

    SvaraRadera