måndag, februari 09, 2015

Fina Bakewell,

hanns också med en måndag då det är marknad där, vi fick kolla vädret noga om snörisker för vi planerade att komma hem igen:-), så vacker väg dit att bara njuta av och sedan promenera runt i staden. Åt gott och drack Afternoon Tea i den ärevördiga antikaffären, tror inte turister hittar in dit, bara stammisar som vi;-).
Här är dörren till antikaffären 

4 kommentarer:

  1. Vilka tårtor de har där! :)

    SvaraRadera
  2. Anna, jaaaa och vad trevligt det är där, så avkopplande, vackert och trivsamt, så bra att du hittat hit:-)

    SvaraRadera
  3. Blir så himla sugen att besöka ENgland nu när jag läser här och på Annas blogg! Verkar så gemytligt och trevligt och vackert!

    SvaraRadera
  4. Trillingnöten, ni skulle tycka mycket om det hela familjen, finns så mycket att se och uppleva, det är så vacker natur och det finns massor som är intressant för både barn och vuxna, härliga upplevelser, svårt att beskriva med ord och bild, ska upplevas:-). Och alla trevliga små ställen att kika in på, vare sig det gäller att fynda något spännande eller att äta och fika, sådant finns inte hemma längre. Och alla trevliga människor trots att de har det stressigt med naturligtvis så är stämningen så helt annorlunda mot här hemma. Och då får man tänka på vilken folkmängd det är mot i Sverige och liten landyta, ändå så sansat och trevligt, och man visar hänsyn och ser varandra.

    Måste berätta;-), när vi kom hem är ju snödrivorna här höga på båda kanter av trottoaren och bara ett smalt stråk i mitten att gå på, i övrigt glashalt ute i gatan, vi möter en tant med rullator, maken går ut i gatan och jag går upp i en snödriva och står där så hon kan passera. Inte ett ljud eller tack. Jag blir förvånad men hade förstås precis kommit hem från England:-), men vi diskuterade detta och det kanske är så att människor är rädda för varandra helt enkelt och att kliva upp i en snödriva för att hjälpa henne var säkert ovanligt, en annan kvinna här hade nog knuffat sig förbi bara. Så vänligt beteende blev hon skrämd utav. Det är rent sorgligt. Och trivseln uteblir.

    SvaraRadera