lördag, september 21, 2013

Vackert höstväder

Lite för trött för landet meddelade jag maken som var inställd på en resa dit. Så piggnade jag till men då hade maken blivit trött:-), skönt att bara ta det lugnt här hemma, läste DN från "pärm" till "pärm", drack kaffe på balkongen och lagade en härlig middag. Plockade undan och iordning lite som behövdes.
I DN kom jag fram till kulturdelen så småningom och Petter, som inte behöver någon närmare presentation, räcker med förnamnet precis som det gör för Carola.
Hans bok presenteras på Bokmässan i veckan, "16 rader". Läser intervjun med honom, tycker han är väldigt sympatisk och har väldigt varma vackra ögon:-) förutom att han kan musik och skriva. Så berättar han om intervjun som har en grund i att han är krönikör numera i Damernas värld, blir fotograferad med två damer, tror det är deras andra två krönikörer, (min detektivforskning kom till användning där;-), "vad ska DU göra?", "skriva krönikor", "jaha, har du skrivit förut?", ja i några skivtidningar och i DN", - "insändare då eller????".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar