tisdag, juli 01, 2014

Lite matvariationer;-)

Mycket hanns med i den vägen, både ute och hemma, hemma var Anna den fantastiska kocken, så skönt och gott att få sitta till bords och bara njuta:
Här intogs ett av våra afternoon tea på ett nyöppnat ställe med vintagestuk, det fanns en sådan butik som hörde till, och nedan skymtar pianisten som underhöll oss och spelade mycket bra, plötsligt tonade "Happy Birthday" in mjukt och personal kom med sång, blommor och presenter till den gamla damen som satt vid bordet med barn, barnbarn och barnbarnsbarn, hon såg verkligen glatt överraskad ut, innan hade en man som satt själv med en kopp te och väntat på dem rest sig snabbt när alla kvinnor och barn vällde in och generöst uttalat jag betalar allt och sen gick han:-), intressant med etnologiska studier så där i vardagen:-)
Fisk i paket gör Anna helt ljuvligt
Och otroligt goda frukter och bär är det här, alltid med god arom och fräscha som är svårt att få tag i hemma i Sverige
Gillar de skotska smörkakorna så några fick flyga med hem:-)

2 kommentarer:

  1. Ja äta hann vi iallafall en hel del :)

    SvaraRadera
  2. Anna, ja både mycket gott och vackert! Det tycker jag är bra och när det finns så många trevliga fina ställen att äta på, helt underbart. Dessutom går jag ned ett par kilo varje vistelse, vi är ju så otroligt aktiva och fartiga så det är väl därför:-)

    SvaraRadera