tisdag, september 27, 2016

Vi fortsätter:-)

Söndagen före skolstart är det en stor sommarfestival med allt och för alla. Så trevlig och till denna vackra park Norfolk som ligger högt högt var det ett lämmeltåg uppför de branta gatorna i solgasset. Fast först åt vi en frukost på ett trevligt café och det var vi inte ensamma om och sedan tittade vi lite på stan innan vi stretade uppför här. Väldigt vackert sommarväder hade vi dag efter dag, en sådan otroligt fin sommar!
Överallt i stan nu så rustas gamla industritomter upp, ofta efter någon av floderna och det är fräscht och fint överallt, här genade vi för att komma vidare och det kunde man nog inte förut.
Det här är en ekoby på höjden nära den fina tågstationen i City, solcellspaneler på taken och mycket annat som ska göra hela miljön hälsosam, såg väldigt fint och välordnat ut, fin utemiljö också och några hus var inflyttningsklara. Det finns sedan förut flera sådana "byar".
Här på andra sidan finns de äldre husen och den här gatlyktan är välkänd, så vacker!
Fin utsikt över stan i Norfolk park.
De här flickorna var suveränt duktiga, alldeles otroligt duktiga att dansa, de minsta var säkert bara 6-7 år och nästan de duktigaste. Så kul att se dem, vilken energi!
Mycket aktiviteter och mycket varmt.
Och dagens "Lizzie"

2 kommentarer:

  1. Tänk så varmt det var den dan! Nu är det svalare och det är ganska skönt.

    SvaraRadera
  2. Anna, ja otroligt varmt var det och en händelserik och rolig dag i värmen:-), ja skönt med lite svalare faktiskt, här har vi två fina dagar nu då solen värmer lite men sen kommer regn och det behövs. Det har varit väldigt torrt i våra trakter och på landet, mycket sol och fint medan norra delarna av landet haft regnrekord denna sommar.

    SvaraRadera