fredag, oktober 14, 2016

Toppencafé och rundtur till fots

Det finns hur många fina caféer som helst i denna stad, Anna har väldigt bra koll på nyöppnade ställen och det här var ett fynd. Mitt i storstan har det här paret köpt hus och trädgård med stor tomt och har egenlagad mat, maken lagar efter sina recept, fika, maken bakar och event ordnas, de har en stor ateljé och det är så fina utrymmen och rum att sitta i och en härlig trädgård, har någon hunden med får den smaka och en skål vatten. Jättetrevliga är paret och tjusiga, så fina mot alla gäster och kände direkt igen Anna och kom och hälsade.
Lite kul, den där stolen längst bort i trä som det är lite gung i har vi två av på vår balkong, aldrig sett den hos någon mer förut
Väldigt varmt i solen denna dag, mitten av september

Vi går in in i den vackra katedralen
Här finns också ett väldigt trevligt café med god mat
Och en god kaffe med något läskande var gott då och då i värmen denna dag
Lite blommor och frukt och bär hemma, alltid så fräscht allt när man handlar
Och dagens "Lizzie" står utanför katedralen, så fin och även om vi verkligen väntat med att fota så att inga andra än elefanten kommer med på fotot så har det varit många i samma ärende och vi väntar så där artigt på varandra som man gör här, de här barnen fick vara med, det var ofta lekande barn runt dessa elefanter och det är helt fantastiskt hur de inte ens har en repa på sig, får stå på detta sätt runt hela stan, i allt uteliv och folk respekterar sin miljö och andras saker, fascinerande allt att se och uppleva detta.

4 kommentarer:

  1. Världens bästa sylt till de där sconsen :)

    Det har varit kul att se barns reaktioner på elefanterna. De älskar dem verkligen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anna, ja så kul att hela familjerna uppskattade dem och svarade på barnens frågor och så att de tålde att klängas på, barnen var ju väldigt försiktiga ändå men klättra var ju tillåtet, så roligt med allt detta. Och den hemgjorda sylten var otroligt god och jag tyckte de här sconsen var de bästa i hela England:-)

      Radera
  2. Vad mysigt och trevligt ni hade under ditt besök. Härligt. OCH massor med god mat och goda fikastunder.
    Härligt med lite udda ställen också, som det hemma hos paret.
    Önskar dig en jättefin helg, bästa Monica!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Annika, ja så trevligt och fint hela tiden, tacksam! Och mycket gott att äta finns och fina fikan:-), så många trevliga ställen. Det dyker upp nya hela tiden men sen ska ju en familj leva av dem också och många kan det ser man, startar i liten skala sen går bättre och bättre och de har massor med gäster. Tack Annika och en riktigt fin helg önskas dig också Annika!

      Radera