onsdag, oktober 05, 2016

Lite Cityliv

Idag regnade det från morgon ända till kväll, det var länge sedan och vattningen behövdes. När det slutade och det var ju lördagskväll så vi tyckte att vi skulle slå runt lite:-), gick först in på en favoritpub men den var verkligen befolkad, så enormt mycket folk och lika många stod som satt, alla bord var upptagna, vi kikade in i den italienska restaurangen intill och där var det lugna gatan, god mat även där fast minst dubbel så dyr som på puben men det får gå det också ibland.
 Helt sanslöst god var efterrätten, någon sorts glasschokladkakeskapelse med läcker kolasås över, fantastisk!
Jag ville ha en pizza och den var väldigt god, sen tog vi en liten sväng i skymningen och tittade på elefanter:
Kvällens "Lizzie", ofta när vi fotade, dels elefanten och dels varandra så kom folk fram och ville ha hjälp med att bli fotade med sina kameror, lite mer ordentligt än bara selfies:-)

4 kommentarer:

  1. Sa fin elefanten blev i det ljuset.

    Det var verkligen god mat dar!

    SvaraRadera
  2. Anna, tack:-), ja det blev den och tänk så fina kvällar det var hela tiden, otroligt! Och maten var så god och så väldigt trevligt där.

    SvaraRadera
  3. Nu blir jag riktigt hungrig. Mums!
    Allt ser gott ut.
    Vad mysigt ni har det när du är i England. Alltid.
    Så ska det vara!

    SvaraRadera
  4. Annika, ja jag med:-), man vet inte vad man ska laga till hemma ibland för att få lite omväxling och jag får minnas sånt här:-). Ja vi har väldigt fint och trevligt på alla sätt, så mycket roligt. Är glad för det och du har celebert besök som väntar, det blir lite spännande för er alla och hoppas ni får jättetrevligt, det tror jag.

    SvaraRadera